Περισσότεροι από 2.000 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού συγκεντρώθηκαν στο παλιό αεροδρόμιο Τριόδου

Πρώτη Δημοσίευση: 09/04/2019 10:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/04/2019 10:29
Τίμησαν «αδικοχαμένους» φίλους τους και ζήτησαν ένα «ασφαλή» χώρο για το αγαπημένο τους άθλημα και χόμπι
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και την περασμένη Κυριακή φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού απ’ όλη τη Μεσσηνία, και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν στο παλιό αεροδρόμιο της Τριόδου για να κόψουν την πίτα τους, να τιμήσουν «αδικοχαμένους» φίλους τους, αλλά και να τονίσουν το αίτημά τους για ένα χώρο όπου με ασφάλεια θα μπορούν να εξασκούν το αγαπημένο τους άθλημα και χόμπι.
Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την «ομάδα» που δραστηριοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την  όνομα «Κοντράκηδες της Μπούκας». Δεν πρόκειται για κάποιον αγώνα, αλλά για μερικά «περάσματα» επίδειξης από κάποια αυτοκίνητα μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης είχαν φροντίσει ώστε στο χώρο να υπάρχει και ιδιωτικό ασθενοφόρο, για λόγους ασφάλειας, το οποίο και είχαν πληρώσει με δικά τους χρήματα. Παράλληλα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους σύντομα να ευοδωθούν και οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής της Μεσσήνης, με την οποία βρίσκονται σε επικοινωνία, έτσι ώστε στο χώρο της Τριόδου να μπορούν και πάλι σύντομα να διεξαχθούν επίσημα αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμούς. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η ΑΛΑΚ Μεσσηνίας δεν είχε καμία ανάμειξη με την εν λόγω εκδήλωση.
 
Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Γιώργος Μπούρας
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις