Πλατιά χαμόγελα με μήνυμα συνεργασίας, στήριξη του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και των ατόμων με προβλήματα όρασης

Πρώτη Δημοσίευση: 04/04/2018 10:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/04/2018 10:08
Τα Ακρίτας Street Relays πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το πρωί τις περασμένης Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου Ελίτ. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλη, με πλατιά χαμόγελα και διάθεση ενεργητική, αγωνίστηκαν στα 4x50,4x100,4x500, 4x1.000 και 2x2.000 μέτρα, αναδεικνύοντας την ανάγκη συνεργασίας που πρεσβεύει το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας. Κυρίως όμως αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα όρασης ή αθλητές που ξεπερνούν κάθε είδους αναπηρίες και εμπόδια και δίνουν δυναμικό «παρών» στον αγωνιστικό στίβο και στον στίβο της ζωής, διεκδικώντας την ισότιμη θέση που δικαιούνται στην κοινωνία μας.
Κεντρικό πρόσωπο της διοργάνωσης ήταν ο Καλαματιανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αγωνίστηκε, αλλά και βραβεύθηκε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Ελίτ, Νικήτα Κάρτσωνα.
Τα έσοδα από τους αγώνες και το πάστα πάρτι που είχε προηγηθεί μια μέρα πριν διατέθηκαν στον αθλητικό σύλλογο ΑμΕΑ και στο σύλλογο τυφλών.
Την πρωτοβουλία των Street Relays είχε για 3η χρονιά ο Πέτρος Παπαδόπουλος, υπό την «σημαία» του ΓΣ Ακρίτας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις