Πολιτιστικές εκδηλώσεις τριημέρου και απόψε Αρετή Κετιμέ στην πλατεία της Κυπαρισσίας

Πρώτη Δημοσίευση: 11/08/2017 11:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/08/2017 11:06
«Μέχρι την Κυριακή, από ώρα 10.00 το πρωί έως 12.00 το βράδυ, στο Μεγάλο Καλντερίμι της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, χιλιάδες αντίκες, παλιά έπιπλα, αντίκες από τη Γαλλία, εγγλέζικες πορσελάνες, πίνακες, δίσκοι από βινύλιο, παλιά βιβλία, όπλα και χιλιάδες πανέμορφα μικροπράγματα απλώνονται σε 25 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων απ’ όλη την Ελλάδα. Συνδιοργάνωση: Σύλλογος για την Προστασία & Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τριφυλίας σχετικά με πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία.
Ακόμη σημειώνεται: «Την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στο μικρό πάρκο στην είσοδο του Μεγάλου Καλντεριμιού, ο εικαστικός του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Σωτήρης Γκαρδιακός,  θα ζωγραφίσει και οι οινοπαραγωγοί του τόπου μας θα σας κεράσουν εκλεκτό κρασί.
Παρασκευή, 11 Αυγούστου & ώρα 9.00 μ.μ. – Κεντρική πλατειά Κυπαρισσίας. Η Αρετή Κετιμέ και Η κομπανία – 7 σπουδαίοι καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με λαϊκά τραγούδια, γνωστά ρεμπέτικα απτάλικα, χασάπικα, ζεϊμπέκικα και παραδοσιακά. Διοργάνωση: Δήμος Τριφυλίας – Κοινωφελής Επιχείρηση».
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις