Πολιτιστικός Αύγουστος Διαβολιτσίου: Επίσημη πρεμιέρα με «Τρωάδες» από την Πειραματική

Πρώτη Δημοσίευση: 27/07/2019 20:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 27/07/2019 20:13
Χειροκρότημα και πολλά μπράβο από κοινό 
Επίσημη πρεμιέρα την Πέμπτη για τον Πολιτιστικό Αύγουστο Διαβολιτσίου, που άνοιξε τις πύλες του υποδεχόμενος για μια ακόμα χρονιά την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας με την τραγωδία «Τρωάδες» του Ευριπίδη.
Ο κόσμος, ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, φίλοι του θεάτρου κατέφθασαν από νωρίς στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου «Σταθία Κωνσταντακοπούλου», περιμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη της συγκεκριμένης παράστασης, αφού ταυτόχρονα έκανε και αυτή τη δική της πρεμιέρα!
Μικροί και μεγάλοι, με κομμένη ανάσα, μοιράστηκαν το θρήνο των γυναικών της Τροίας μέσα από τα δεινά του σκληρού πολέμου, συγκλονισμένοι από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της βραδιάς. Μια παράσταση με πολλή συγκίνηση, καταπληκτικά κοστούμια, άψογη μουσική, σκηνοθεσία και υπέροχη ερμηνεία από τη θεατρική ομάδα της Πειραματικής.
Αναμενόμενη, λοιπόν, η λαμπρή της επιτυχία, αφού καταχειροκροτήθηκε στο τέλος και απέσπασε πολλά πολλά μπράβο από το κοινό που αποχωρούσε από το θεατράκι βαθύτατα συγκινημένο και απόλυτα ικανοποιημένο!
Όσο για τη χθεσινή μέρα, περιλάμβανε θέατρο κούκλας, πάλι από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας και το έργο «Το Νησί των Συναισθημάτων» του Χόρχε Μπουκάι.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις