Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Καλαμάτα με το μυαλό στον Ιάλυσο

Πρώτη Δημοσίευση: 04/10/2019 08:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/10/2019 08:38
Μετά τη φανταστική νικηφόρα πρεμιέρα μέσα στο Αιγάλεω η ομάδα της Καλαμάτας κινείται στους ρυθμούς του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ιάλυσο, το πρώτο εντός της νέας σαιζόν για το πρωτάθλημα της Football League που θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο της Παραλίας (ώρα έναρξης 3 μ.μ.).
Χθες πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της ομάδας μας. Η τελετή έλαβε χώρα το γήπεδο του Μεσσηνιακού: παρουσία της Κας Μαρίας Μπουρνά μεγαλομετόχου της ομάδας μας καθώς και του Σωτήρη Ανδρόπουλου μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020. Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος που έδωσε τις καλύτερες ευχές στους παίχτες, για υγεία, μακροημέρευση και επιτυχίες στους αγώνες που θα δώσει η ομάδα, σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους και τους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια και με την ευλογία του Κυρίου, εύχεται σε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας πάντα επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Τα εισιτήρια
Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της 2ης αγωνιστικής με τους Ροδίτες έχει ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες με μεγάλο ενδιαφέρον και συνεχίζεται με αυξανόμενη ζήτηση.
Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους σημερα από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 20:00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. ώρα έναρξης του παιχνιδιού από τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής :
30 € για την Θύρα 2 (VVIP)
15 € για την Θύρα 2 (VIP 1 και VIP 2) και Θύρα 4 τμήματα Γ – Δ – Ε.
10 € για τις Θύρα 2 τμήματα Α – Β και Θύρα 3 και Θύρα 4 τμήματα Α – Β και Ζ – Η.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις