Πρεμιέρα απόψε για την «La Nonna» από την ομάδα Fraction

Πρώτη Δημοσίευση: 01/11/2019 09:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/11/2019 09:08
Η Θεατρική Ομάδα Fraction επανέρχεται και παρουσιάζει το Νοέμβριο στο κοινό την παράσταση «La Nonna», τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αργεντίνου συγγραφέα Ρομπέρτο Κόσα.
Η ιστορία μιας οικογένειας που γίνεται έρμαιο της βουλιμικής γιαγιάς, σύμβολο της αδηφάγας εξουσίας, θα μπορούσε ίσως να είναι η ιστορία μια ολόκληρης κοινωνίας σε ηθική κατάπτωση. Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τις αδυναμίες τους, υποκύπτουν σε πάθη προκειμένου να επιβιώσουν και οδηγούνται σε πράξεις για τις οποίες θα δεχτούν τις συνέπειες. Στην παράσταση το χιούμορ και την ειρωνεία διαδέχονται η απόγνωση και το δράμα.
Η σουρεάλ μαύρη κωμωδία φέρνει επί σκηνής ήρωες με προσωπικότητες που όλοι μας έχουμε συναντήσει, αλλά αναδεικνύει την φοβερή εξέλιξή τους σε συνθήκες κρίσης, ως απόλυτα υποχείρια της «γιαγιάς – εξουσίας» που καταβροχθίζει τα πάντα και εν τέλει τους πάντες. Μέχρι πού θα φτάσουν για να γλιτώσουν από τη βουλιμική μανία της; Τι θα κάνουν προκειμένου να επιβιώσουν;
Oι παραστάσεις θα δοθούν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από 1η έως 10 Νοεμβρίου, κάθε βράδυ στις 9.30. Τη μετάφραση υπογράφει ο Θεόδωρος Εσπίριτου και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρουμελιώτης. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Σπύρος Ρουμελιώτης, Βασίλης Μπιτσώνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Κουτσουμπός, Μαρία Παπαδοπούλου, Εύη Μπούνα και Μαρία Θεοδωρακάκου.
 
Τιμές εισιτηρίων
10 ευρώ: ενήλικες και 8 ευρώ εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων, με την προσκόμιση στον έλεγχο  των απαραίτητων δικαιολογητικών και της κάρτας ανεργίας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις