Πρεμιέρα απόψε του ΜΕΘ με «Λεόντιο και Λένα»

Πρώτη Δημοσίευση: 07/12/2018 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/12/2018 09:00
Ακολουθούν «Οδυσσεβάχ» και «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία»…
 
Πρεμιέρα θα κάνει απόψε (7/12) στις 9.30 στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής το έργο «Λεόντιος και Λένα» του Γερμανού δραματουργού Γκέοργκ Μπύχνερ από τη Μικρή Σκηνή του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν αύριο την ίδια ώρα και στις 7.30 μ.μ. την Κυριακή, καθώς και το επόμενο 3ήμερο, 14-16 Δεκεμβρίου (κρατήσεις στο τηλ. 6945-237722).
Στις αρχές Φεβρουαρίου τη «σκυτάλη» θα πάρει η Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ για να παρουσιάσει τον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου.
Η δε Κεντρική Σκηνή του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα ανεβάσει την άνοιξη το έργο «Πυγμαλίων-Ωραία μου Κυρία» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, ενώ έχουν εξασφαλιστεί και τα δικαιώματα για τη «Μελωδία της Ευτυχίας» κι αν όλα πάνε καλά, θα το δούμε στην Καλαμάτα το επόμενο φθινόπωρο.
Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι τον τελευταίο καιρό η «οικογένεια του» ΜΕΘ έχει διευρυνθεί με 25 καινούργια μέλη. «Έχει γίνει ένα άνοιγμα στα νέα, κυρίως, παιδιά που θέλουν να δώσουν και να πάρουν πράγματα μέσα από το θέατρο. Δεν έχει σημασία αν είναι νεοφερμένα στο Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο. Οι ευκαιρίες είναι ίδιες αν αγαπούν αυτό που κάνουν, έχουν συνέπεια, θέλουν να προσφέρουν πρώτα στον εαυτό τους και μετά στο κοινό» σχολιάζει με νόημα ο πρόεδρος του ΜΕΘ, Γιώργος Παντελόπουλος.
Χ.Ε.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις