Πρεμιέρα στο Θέατρο Νηπιαγωγείο με την παιδική παράσταση «Η Μπάντα του δάσους»

Πρώτη Δημοσίευση: 29/11/2018 10:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/11/2018 10:06
Πρεμιέρα με την παιδική παράσταση «Η Μπάντα του δάσους» έχει το Θέατρο Νηπιαγωγείο την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί.
«Η μπάντα του δάσους» είναι βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Οι μουσικοί της Βρέμης», σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Ευταξοπούλου και μουσική επένδυση της μουσικό/θέατρο/παιδαγωγικής ομάδας Τσικιμπόμ.
Τέσσερα ζώα, ο γάιδαρος Ρακίνας, ο σκύλος Σοφοκλής , η αγελάδα Μινέρβα και ο κόκορας Ερρίκος, διωγμένα και πληγωμένα από τα αφεντικά τους όταν πια παύουν να τους είναι χρήσιμα, περιπλανιούνται στο δάσος για να βρουν μία καλύτερη τύχη. Βρίσκουν έτσι ο ένας τον άλλον και ανακαλύπτουν τη δύναμη της φιλίας που τους δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίσουν. Ξαφνικά, μέσα στο δάσος, ανακαλύπτουν το κρησφύγετο τεσσάρων ληστών που έχουν κατακλέψει όλη τη Βρέμη. Αποφασίζουν να τους τιμωρήσουν, έτσι με καλή συνεργασία τρομάζουν και διώχνουν μακριά τους ληστές, ενώ επιστρέφουν τα κλοπιμαία στους χωριανούς. Γίνονται οι ήρωες της Βρέμης και τα αφεντικά τους, τους ζητούν να επιστρέψουν πίσω, όμως εκείνοι προτιμούν τη νέα οικογένεια που δημιούργησαν μεταξύ τους και αντί να επιστρέψουν, φτιάχνουν την μπάντα του δάσους και παίζουν μουσική στις χαρές και στις λύπες. Ο θρύλος λέει πως αυτή η μπάντα κράτησε για πάντα…
Κείμενο/σκηνοθεσία: Ελένη Ευταξοπούλου
Παίζουν: Καλλιρρόη Βελέντζα, Ελένη Ευταξοπούλου, Κωνσταντίνα Κολόκα, Πάνος Ταντής
Μουσική σύνθεση: Πάνος Ταντής
Χορογραφία: Δημήτρης Αναστασόπουλος
 
Πληροφορίες
Από 9 Δεκεμβρίου ως 20 Ιανουαρίου, κάθε Κυριακή στις 11.00, στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, Λεϊκων 24.
Από 25 Νοεμβρίου καθημερινές για σχολεία κατόπιν συνεννόησης.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.
Πληροφορίες-επικοινωνία-κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6948930181.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις