Προέκυψε ανάδοχος για τη μελέτη της ανάπλασης του Παμίσου

Πρώτη Δημοσίευση: 31/01/2018 19:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/01/2018 19:56
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του που το μεγαλόπνοο έργο της ανάπλασης στον Πάμισο προχωρά, εξέφρασε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας.
Ο κ. Τσώνης γνωστοποίησε στο Σώμα ότι ολοκληρώθηκε και η διαδικασία των ενστάσεων και προέκυψε ανάδοχος η εταιρεία «Α.Δ.Κ. ΑΡΩΝΗΣ - ΔΡΕΤΤΑΣ - ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ Α.Ε. (Α.Δ.Κ. Α.Ε.), ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Π. ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡ. ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ)». 
Το δε κόστος της μελέτης αγγίζει τα 2.700.000 ευρώ.  Από την πλευρά του, ο Στάθης Αναστασόπουλος χαρακτήρισε ως θετικές τις ανακοινώσεις του δημάρχου, ωστόσο σημείωσε ότι επιβεβαιώνεται ότι αυτά τα έργα διαρκούν πολλά χρόνια, κακώς δημιουργούνται προσδοκίες και, επίσης, ζήτησε, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, από τη Δημοτική Αρχή να απαιτήσει να προηγηθούν τα αντιπλημμυρικά έργα στον Πάμισο ποταμό. Απαντώντας στον κ. Αναστασόπουλο ο Γιώργος Τσώνης επισήμανε ότι ουδέποτε κανείς είπε ότι αυτά τα έργα θα ολοκληρωθούν σύντομα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα έργο που είναι «γίγας» και το συνολικό του κόστος αγγίζει τα 35 εκ. ευρώ. Πρόσθεσε, επίσης, ότι σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, το έργο πηγαίνει γρήγορα σχετικά, γιατί ουσιαστικά 8 μήνες από την πρώτη επίσκεψη του κ. Κοτσώνη από το υπουργείο στην περιοχή πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός.
Κλείνοντας, τόνισε ότι ουσιαστικά μιλάμε για ένα έργο που θα μείνει για αιώνες στην περιοχή και έχει ήδη δρομολογηθεί…
Κ. Γαζ.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις