Προεκλογική δραστηριότητα του Βασίλη Κοσμόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 22/05/2019 14:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/05/2019 14:48
Προχθές ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, είχε τη χαρά να δεχθεί στο εκλογικό του γραφείο μαθητές της Β’ Λυκείου του 2ου Λυκείου Καλαμάτας, που είναι σχολείο «πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». Τα παιδιά με την υπεύθυνη καθηγήτριά τους ενημερώθηκαν για τις επαφές του Βασίλη Κοσμόπουλου με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες.
Επίσης, τους δόθηκαν σημειώσεις από τις επαφές και για τις αρμοδιότητες κάθε διευθύνσεως, που καλύπτουν όλο το φάσμα πολιτιστικών, αθλητικών, επιμορφωτικών εκδηλώσεων. Ακόμα, για τις ευκαιρίες από τα προγράμματα Erasmus, τα οποία ενδιαφέρουν τους νέους και τους δίνουν ευκαιρίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Το απόγευμα ο Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, συνάντησε στα γραφεία τους μέλη του Συλλόγου «Αρμονία». Στη συζήτηση δεσμεύθηκε ότι η συνεργασία με τα πολιτιστικά σχήματα της πόλης θα είναι συνεχής. Θεωρεί δε ευτύχημα την ύπαρξη αρκετών σημαντικών σχημάτων και πιστεύει ότι αποτελούν σημαντικό στοιχείο του πολιτιστικού κεκτημένου της πόλης.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις