Προσπάθησε να πετάξει για Γερμανία με διαβατήριο άλλου

Πρώτη Δημοσίευση: 08/09/2019 08:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/09/2019 08:56
Με διαβατήριο, η απώλεια του οποίου είχε δηλωθεί από τον Ιούνιο, προσπάθησε να φύγει παράνομα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας ένας 31χρονος αλλοδαπός.
Το  πρωί της Παρασκευής συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του εκεί Σταθμού, ο 31χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Αμβούργο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο άνηκε σε άλλο πρόσωπο. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα διαβατήριο Αλβανικών Αρχών.
Οι αστυνομικοί αρχικά διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία στο διαβατήριο δεν έμοιαζε στον κάτοχο και τελικά αποδείχθηκε ότι αυτό ανήκε σε άλλο πρόσωπο και η απώλεια του εγγράφου είχε δηλωθεί τον Ιούνιο στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις