Προφυλακίσθηκε ο 35χρονος που είχε ρημάξει την Καλαμάτα στις κλοπές

Πρώτη Δημοσίευση: 10/08/2018 09:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/08/2018 09:10
Δεν τη γλύτωσε αυτή τη φορά ο 35χρονος, που είχε ρημάξει την Καλαμάτα στις κλοπές, και χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο συγκεκριμένος, έχει συλληφθεί αρκετές φορές από την Αστυνομία και μόλις τον προηγούμενο μήνα καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας σε κάθειρξη 8 ετών για διακίνηση ναρκωτικών κατ΄ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα ως τοξικομανής και για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.  Δεν είχε οδηγηθεί στις φυλακές όμως, καθώς δεν είχε παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.
Έτσι, συνέχισε τη δράση του, μέχρι που την Δευτέρα το απόγευμα οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια προέκυψε ότι ενέχεται σε 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε σπίτια και αυτοκίνητα που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Καλαμάτα.
Από την δράση του, είχε αφαιρέσει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 7.800 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις