Προχωρά η περιμετρική οδός Καλαμάτας σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του ικαστηρίου

Πρώτη Δημοσίευση: 21/02/2013 13:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/02/2013 13:13

 

Οι δύο από τους τέσσερις ιδιοκτήτες δέχθηκαν να παραχωρήσουν τις ιδιοκτησίες τους, αναγκάστηκε ο τρίτος, αναβολή για 12 Μαρτίου η άλλη υπόθεση

 

Μετά την αναβολή την περασμένη Δευτέρα για τις 7 Οκτωβρίου 2013 της εκδίκασης της υπόθεσης καθορισμού οριστικής τιμής μονάδος για τις απαλλοτριώσεις της περιμετρικής οδού Καλαμάτας, από την περιοχή του Νέδοντα έως το τέλος της Λακωνικής, χθες το Δικαστήριο εξέτασε τη διοικητική αποβολή ιδιοκτητών υπό απαλλοτρίωση ακινήτων στην ίδια περιοχή.

Από τους τέσσερις ιδιοκτήτες, οι δύο συμφώνησαν να παραχωρήσουν τις ιδιοκτησίες του, η μία υπόθεση εξετάσθηκε ερήμην του ιδιοκτήτη, ενώ η τέταρτη αναβλήθηκε για τις 12 Μαρτίου 2013.

Σίγουρα η χθεσινή εξέταση είναι ένα ακόμη δείγμα ότι μπορούν να γίνουν έργα στην επίμαχη περιοχή, διαδικασία που για το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών ήταν καθοριστικής σημασίας.

Δηλώσεις για το όλο θέμα έκανε χθες το μεσημέρι και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας. Από την πλευρά του, διαβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, ότι το έργο, όχι μόνο θα προχωρήσει, αλλά και θα ολοκληρωθεί, παρά τα προβλήματα.

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με την περιμετρική οδό, από τη στιγμή που έχει θεμελιωθεί η γέφυρα. Το έργο θα γίνει οπωσδήποτε και η ολοκλήρωσή του θα αλλάξει τα δεδομένα για την πόλη της Καλαμάτας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή», σχολίασε σχετικά.

Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις