Προχωρούν οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ σε πρόγραμμα που συμμετέχει και η Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 13/03/2018 12:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/03/2018 12:37
Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου από την ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές Α.Ε.
Πρόκειται για συνολικά 100 προσλήψεις, ενώ σημειώνεται πως οι θέσεις θα είναι πλήρους απασχόλησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρείας των ΕΛΤΑ ενέκρινε, μάλιστα, και τις θέσεις εργασίας του προσωπικού παραγωγής ανά ειδικότητα, με βάση το πιστοποιημένο επαγγελματικό περίγραμμα του ΕΟΠΠΕΠ και τον Κανονισμό Οργάνωσης και Εσωτερικής Λειτουργίας της Εταιρείας και το καθημερινά εκτελούμενο έργο που διαμορφώνεται από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.
Οι ειδικότητες που προβλέπονται στην προκήρυξη της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές είναι:
-20 πτυχιούχοι ΑΕΙ, συγκεκριμένων ειδικοτήτων – που πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα – για πλήρη απασχόληση.
-80 διανομείς, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πλήρους απασχόλησης.
Σύμφωνα, πάντως, με την ανακοίνωση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να αναθέσει στο διευθύνοντα σύμβουλο το έργο που στόχο έχει την υπογραφή όλων των απαιτούμενων σχετικών εγγράφων για την υλοποίηση και ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ.
Υπενθυμίζουμε ότι προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών ζητούν σε διάφορους νομούς της χώρας τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μέσα από πέντε προκηρύξεις. Μεταξύ των περιοχών αυτών είναι και η Μεσσηνία.
Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδος ανακοίνωσε την πρόσληψη 27 ατόμων για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν και στο Νομό Μεσσηνίας. Πρόκειται για 10 άτομα εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ, 16 διανομείς ΔΕ  και έναν οδηγό ΔΕ.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις