Πρωτιές…

Πρώτη Δημοσίευση: 11/01/2018 19:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/01/2018 19:07
Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκαν χθες και συναντήθηκαν με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα ο Γιάννης Κατσόγιαννης, που κατέκτησε 1η και 2η θέση και ο Ανέστης Μαραντίδης, που ήλθε 2ος και 3ος, σε πανελλήνιους ιππικούς αγώνες στο πλαίσιο των Special Olympics. 
Αυτά τα δύο παιδιά της Καλαμάτας ασκούνται δωρεάν στη θεραπευτική ιππασία στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, υπό την επίβλεψη του Νίκου Δρούγα και της παιδοψυχιάτρου Στεφανίας Σπυροπούλου – Ξηρογιάννη, ετοιμάζονται δε για τους παγκόσμιους αγώνες, που θα διεξαχθούν το 2019 στη Σαουδική Αραβία. 
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει έμπρακτα τις αθλητικές προσπάθειες αυτών των νέων Καλαματιανών, με βασική παράμετρο τη θεραπευτική ιππασία. 
Στη συνέχεια, συνάντηση με το δήμαρχο είχε η Θεώνη Ζέρβα, που σπουδάζει φυσικοθεραπεία στο Monroe Community College, το οποίο βρίσκεται στο Rochester NY και αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια στο κολεγιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.  
Η Θεώνη παίζει δεκάρι, υπήρξε αθλήτρια του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος και τώρα διαπρέπει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει με υποτροφία. Μάλιστα, στις 20 Ιανουαρίου θα βραβευθεί στη Φιλαδέλφεια ως καλύτερη παίκτρια. 
Α.Π. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις