Πρόλαβαν χασισοφυτεία στην Πολιανή στα «γεννοφάσκια» της

Πρώτη Δημοσίευση: 13/06/2018 16:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/06/2018 16:50
Μόλις είχαν μεταφυτευθεί τα 67 μικρά φυτά κάνναβης που εντόπισαν χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε δασική περιοχή στην Πολιανή.
Χθες το πρωί, λοιπόν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το φυτώριο χασισοφυτείας σε δασική περιοχή στην Πολιανή, στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου. Σε εκχερσωμένο χώρο 100 τ.μ. και κατάλληλα διαμορφωμένο βρήκαν 67 μικρά φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 50 εκατοστά. Μάλιστα, ο χώρος ήταν περιφραγμένος με συρματόπλεγμα, ενώ ο καλλιεργητής τους είχε αναπτύξει δίκτυο με σωλήνες για το πότισμά τους. Νερό είχε εξασφαλίσει με παράνομη σύνδεση από αγωγό ύδρευσης της περιοχής, όμως για κάποιον λόγο αυτός είχε αποσυνδεθεί. Έτσι, τα φυτά παρουσίαζαν έλλειψη καλλιεργητικής φροντίδας και νερού και είχαν μαραθεί.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις