Πρόταση για ανοιχτά καταστήματα αύριο το απόγευμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/10/2017 08:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/10/2017 08:27
Στο πλαίσιο συνάντησης χορωδιών από όλο τον κόσμο στην Καλαμάτα ο Εμπορικός Σύλλογος «Ο Ερμής» προτείνει τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στις οδούς Υπαπαντής – πλ.23ης Μαρτίου και Αριστομένους, έως τη διασταύρωση με την οδό Φραντζή, να είναι ανοικτά από τις 5.00 το απόγευμα αύριο Τετάρτη, ημέρα έναρξης της συνάντησης και της μεγάλης παρέλασης.
«Είναι φανερό», όπως αναφέρεται σχετικά, «ότι οι συμμετέχοντες χορωδοί και οι επισκέπτες της πόλης περιμένουν να περπατήσουν σε μια πόλη λαμπερή και φιλόξενη, με το εμπορικό της κέντρο έτοιμο να υποδεχθεί τον κόσμο, που θα συρρεύσει σε αυτή τη μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση στον τόπο μας.
Προτεινόμενη ώρα κλεισίματος των καταστημάτων: 8.00 μ.μ.».
Στη συνέχεια, με το ίδιο δελτίο Τύπου, απευθύνονται ευχαριστίες εκ των προτέρων στους συναδέλφους εμπόρους για την υποστήριξή τους.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις