Πρώτος αγώνας της σεζόν για τον Γ.Σ. Kalamata Running Project

Πρώτη Δημοσίευση: 10/10/2018 09:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/10/2018 09:15
Γερές βάσεις και ισχυρά θεμέλια για τη χειμερινή περίοδο 2018-19, με νέους αθλητές και νέα ρεκόρ, έθεσε ο Γ.Σ. Kalamata Running Project με τη συμμετοχή του στον 3ο ημιμαραθώνιο Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην παραλία της πόλης.
Για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τη δυναμική παρουσία 27 δρομέων- αθλητών (4 συμμετέχοντες στον ημιμαραθώνιο και 23 στον αγώνα των 5χλμ).
Φανέρωσε έτσι πως μέσα από τη βελτίωση των ατομικών χρόνων, τη φροντίδα που προσφέρει στους αθλητές του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας, σε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου, αποτελεί πλέον μια ομάδα πολλά υποσχόμενη, ενώ παράλληλα απέδειξε πως όσο κι αν «μεγαλώνει» ποτέ δεν ξεχνά την πόλη της.
Σημαντική διάκριση κατέκτησε η αθλήτρια-προπονήτρια της ομάδας Ελένη Θεοδωρακοπούλου, τερματίζοντας πρώτη στις γυναίκες στα 5χλμ , ενώ σημαντικοί χρόνοι σημειώθηκαν και από τους υπόλοιπους δρομείς της ομάδας , καταγράφοντας ο καθένας τη δική του προσωπική επιτυχία.
Ισχυρό το παρόν του Γ.Σ. Kalamata Running Project με ένα μέλλον που προβλέπεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, ακόμη πιο «γρήγορο». Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις