Πρώτο πάρτι και παρουσίαση στολών την Παρασκευή στο Πνευματικό για το Καρναβάλι της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 09/01/2018 08:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/01/2018 18:24
Με το πάρτι της παρουσίασης των στολών στο Πνευματικό Κέντρο θα ξεκινήσουν την προσεχή Παρασκευή 12 Ιανουαρίου οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της Καλαμάτας. Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες στα γραφεία της «Φάρις» στο νέο Δημαρχείο, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής κάλεσε τον κόσμο στην «ευχάριστη γιορτή που θα περιλαμβάνει μουσική και εδέσματα» προκειμένου να μπαίνει στο κλίμα και «να παίρνει μια ιδέα από τις στολές και τι πρόκειται να γίνει φέτος. Να ξεκινήσει να εγγραφεται στα γκρουπ και να πάρει σιγά σιγά σάρκα και οστά το φετινό καλαματιανό καρναβάλι γιατί ο χρόνος προετοιμασίας που απομένει είναι λίγος»
Το φετινό ραντεβού για το Καρναβάλι της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην κεντρική Πλατεία.
Στο πλαίσιο της χθεσινής ενημερωτικής συνάντησης, η Χρυσή Λιάππα –δημοτική σύμβουλος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής κι αυτή- κάλεσε όσους έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί 13 καρναβαλικές ομάδες.
Η Σολάνζ Στεφάνου, εθελόντρια κι η ίδια, απηύθυνε κάλεσμα προς όσους έχουν διάθεση και χρόνο να βοηθήσουν στην προετοιμασία και τις διάφορες οργανωτικές ανάγκες να πλαισιώσουν το Καρναβάλι και τις διάφορες ομάδες που έχουν συγκροτηθεί με ξεχωριστά αντικείμενα καθεμιά.
Η Ευαγγελία Κελαδίτου, εθελόντρια υπεύθυνη για το Γραφείο του Καρναβαλιού, ανέφερε ότι αυτό ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018. Θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και θα λειτουργεί ως εξής: 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.
Παραβρέθηκαν ακόμα στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Τασούλα Φοίφα, η οποία προετοιμάζει τα δρώμενα με τα μυστικά της Πριγκήπισσας Ιζαμπώ, καθώς και οι νεαροί εθελοντές Έφη Σπηλιωπούλου, Δημήτρης Νικηφόρος και Σταυρος Δρακούλης Μπαγατέλας.
Χ.Ε.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις