Πόλος έλξης επισκεπτών από διάφορες περιοχές η Καλαμάτα τις ημέρες των εορτών

Πρώτη Δημοσίευση: 28/12/2018 09:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/12/2018 09:24
Πλήθος κόσμου, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Δημοτικής Αρχής, βρέθηκε στην Καλαμάτα για τα Χριστούγεννα, είτε από την Αθήνα και άλλες περιοχές για την εορταστική περίοδο είτε από κοντινές περιοχές για μια βόλτα.
Πόλος έλξης των επισκεπτών ήταν η κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και εν γένει το κέντρο της πόλης, με τα καφέ και τα εμπορικά του καταστήματα, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις δραστηριότητες σωματείων στα παραμυθόσπιτα και επισκέφθηκε τα δεντρόσπιτα για να θαυμάσει και να αγοράσει χειροτεχνήματα. Στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας έσπευσαν πολλοί Καλαματιανοί και επισκέπτες, για να προμηθευθούν τα αναγκαία για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Ανήμερα την εορτή, οι Ιεροί Ναοί ήταν κατάμεστοι και το κέντρο των θρησκευτικών εκδηλώσεων αποτέλεσε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Υπαπαντής.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της γιορτινής περιόδου, συνεχίζονται με τη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, με τη σύμπραξη των Planet Caravan, σήμερα στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα», με το "The Wall" των Pink Floyd.
Βεβαίως, δε θα λείπουν οι εκδηλώσεις καθημερινά στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου μέχρι την Πρωτοχρονιά.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις