Π. Γεωργακοπούλου: Θα αγωνιστούμε για να παραμείνει ανοικτό το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δώριο

Πρώτη Δημοσίευση: 05/07/2019 13:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/07/2019 13:52
Τη μεγάλη αγανάκτηση αλλά και την πλήρη απογοήτευση που διακατέχει όλους τους δημότες Οιχαλίας, αλλά και μεγάλη μερίδα των δημοτών Τριφυλίας (Κοπανάκι - Αετός και άλλα) στο άκουσμα του κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δώριο, δηλώνει η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.
«Η εν λόγω τράπεζα», σχολιάζει, «εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής σε ένα τρίγωνο από Ανδρίτσαινα - Κυπαρισσία- Μελιγαλά, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες κατοίκων 30 και πλέον τοπικών κοινοτήτων. Η εν λόγω τράπεζα βρίσκεται στο κέντρο του τριγώνου αυτού, εξυπηρετώντας τις καθημερινές ανάγκες ανθρώπων του μόχθου και της βιοπάλης, που είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και κτηνοτρόφοι. Με απλά λόγια, εξυπηρετούν τους ξωμάχους όλης αυτής της ευρύτερης περιοχής. Το ελληνικό Κοινοβούλιο έχει πολλές φορές ψηφίσει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και τη διατήρησή τους, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών.
Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι Ελλάδα δεν είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα. Ελλάδα είναι η πρώτα η ύπαιθρος και μετά τα μεγάλα αστικά κέντρα!
Δηλώνω ότι από σήμερα ,εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να παραμείνει ανοικτό το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δώριο, για τις ανάγκες όλης αυτής της περιοχής».
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις