Π. Νίκας: «Αγωνιστής της ζωής ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, που θα εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στην Ευρωβουλή»

Πρώτη Δημοσίευση: 18/04/2019 09:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/04/2019 09:20
Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα και η Ελλάδα την Ευρώπη!»
 
 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες το πρωί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Τον κ. Κυμπουρόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, που του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του, ελπίζοντας πως θα στεφθεί με επιτυχία. Επίσης, σημείωσε ότι ο ιατρός κ. Κυμπουρόπουλος έχει να προσφέρει πάρα πολλά, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα στην Ευρωβουλή, ειδικά σε θέματα ΑμεΑ που η Ε.Ε. διαθέτει αρκετά προγράμματα. Παράλληλα, ενημέρωσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή για όσα έχει κάνει ο Δήμος Καλαμάτας για τα ΑμεΑ, σημειώνοντας ότι όλα έγιναν από το δημοτικό ταμείο, σε συνεργασία με τους συλλόγους, αλλά και τον Καλαματιανό πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργο Λαζαρίδη, του οποίου «έπλεξε» και το εγκώμιο. Πρόσθεσε τα δύο seatrack που έχουν τοποθετηθεί στην παραλία της Καλαμάτας και ήδη έχουν προσελκύσει πολύ μεγάλο μέρος ειδικού τουρισμού.
Ο κ. Νίκας υπογράμμισε ότι νιώθει ικανοποίηση που έχουν κάνει την Καλαμάτα μια πόλη περισσότερο προσβάσιμη από τις άλλες για ΑμεΑ, αναγνώρισε ωστόσο ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμα, ώστε οι συμπολίτες με κινητικά προβλήματα να γίνουν ίσοι στην κοινωνία, εστιάζοντας ειδικά σε θέματα νοοτροπίας. Κλείνοντας, τόνισε ότι υποδέχεται όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στο γραφείο του, χωρίς να παίρνει θέση, ωστόσο για την περίπτωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου θα κάνει μια εξαίρεση, ζητώντας από τους πολίτες να στείλουν στην Ευρωβουλή τον «αγωνιστή της ζωής», που έμαθε να μάχεται κόντρα σε όλα τα προβλήματα, και είναι σίγουρο ότι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας επάξια.
Τέλος, ζήτησε από τον κ. Κυμπουρόπουλο ως ευρωβουλευτής στο μέλλον να μην «ξεχάσει» και το δικό του τόπο καταγωγής, την Πελοπόννησο.
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Καλαμάτας για τα καλά του λόγια αλλά και τον ιατρό, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Χαλβατσιώτη, που τον προσκάλεσε στην Καλαμάτα.
Ο κ. Κυμπουρόπουλος συνεχάρη το δήμαρχο Καλαμάτας για όλα όσα έχουν γίνει στην πόλη, σημειώνοντας ότι ειδικά στον τομέα του ειδικού τουρισμού για ΑμεΑ υπάρχει μια παγκόσμια «αγορά», που αποτελείται από 80 εκ. πολίτες. Παράλληλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ξεδίπλωσε το όραμά του για την Ευρώπη, σημειώνοντας ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα και η Ελλάδα την Ευρώπη. Ειδικά για τη χώρα μας, ως προτεραιότητα έθεσε την επιστροφή των 500 χιλ. «μυαλών» που μετανάστευσαν στο εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης, αλλά και τον τομέα της έρευνας, όπου η Ε.Ε. διαθέτει πολλά εργαλεία και η Ελλάδα πρέπει να τα αξιοποιήσει.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος σημείωσε ότι πρέπει να ζητάμε λίγα και από πολλούς, τονίζοντας ότι ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε.
Χθες νωρίς το απόγευμα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μίλησε σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. 
 
Του Κώστα Γαζούλη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις