Π. Νίκας: Αδιάκοπη η προσπάθεια για την ανάδειξη της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 22/11/2018 11:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/11/2018 11:38
Αμέτρητος κόσμος, σπουδαστές σχολών που ασχολούνται με τον τουρισμό, τον επισιτισμό, τη γαστρονομία, επαγγελματίες και επιχειρηματίες και πάρα πολλοί άλλοι ενδιαφερόμενοι έχουν γεμίσει από τη Δευτέρα το συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το 8ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας. Το ξεκίνημα του Σχολείου Τουρισμού, με θέμα “Diversity-Διαφορετικότητα”, ήταν εντυπωσιακό, είχε παλμό, κέφι και όρεξη για μάθηση και ενημέρωση.
Ο δήμαρχος Π. Νίκας παρευρέθη στις εργασίες του 8ου Σχολείου Τουρισμού προχθές, και στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε, ανέφερε ότι για τον τουρισμό καταβάλλεται μεγάλη εθνική προσπάθεια.
Τόνισε δε πως κύριος παράγων για την προσέλκυση επισκεπτών είναι το ανθρώπινο δυναμικό και για το λόγο αυτό εξέφρασε ευχαριστίες για τη διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού, καθώς αυτό αποσκοπεί στη βελτίωση του επιπέδου των εργαζομένων στον τομέα αυτό.
Ο δήμαρχος τόνισε ότι αποστολή των Δήμων είναι να φροντίζουν για την καθαριότητα των πόλεων, το πράσινο, την ασφάλεια του αστικού οδικού δικτύου, την επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προβολή του πολιτισμού.
O Π. Νίκας επισήμανε ότι η Καλαμάτα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την τουριστική της προβολή και έχει γίνει προορισμός, με αποτέλεσμα να την επισκεφθούν φέτος τουρίστες από 50 χώρες, ενώ από τα δύο κέντρα τουριστικής προβολής που έχει δημιουργήσει ο Δήμος πέρασαν περισσότερα από 5.000 άτομα για να ενημερωθούν.
Τέλος, συνεχάρη τους διοργανωτές του Σχολείου Τουρισμού, καθώς και τους χορηγούς για τη συμβολή τους στη διοργάνωση.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις