Π. Νίκας: Υμνεί Σαμαρά, ισοπεδώνει ΣΥΡΙΖΑ, την «πέφτει» σε Τατούλη

Πρώτη Δημοσίευση: 11/10/2018 18:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/10/2018 18:48
Ο «ταλαντούχος» δήμαρχος Καλαμάτας με το χρίσμα στην τσέπη
 
 
Αρκετά φαίνεται ότι έμεινε… σιωπηλός ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Έτσι, μιλώντας, σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ανοίγει λογαριασμούς με τον κ. Τατούλη. Ειδικότερα, ο κ. Νίκας σημείωσε: «Παρακολουθώ πολύ προσεκτικά τα θέματα της Περιφέρειας. Και ειλικρινά με θλίβει διότι η Πελοπόννησος μοιάζει εγκαταλελειμμένη, ενώ είναι η Περιφέρεια με τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με όλες τις άλλες της χώρας.
Η ανεργία καλπάζει, στις απορροφήσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση, ο τόπος μας συνεχώς συρρικνώνεται ακόμη και δημογραφικά.
Το μόνο στο οποίο έχει “επιτύχει” ο κ. Τατούλης είναι στα μεγάλα λόγια χωρίς πράξεις και στην αναποτελεσματικότητά του σε όλους τους τομείς, που προσπαθεί να αποκρύψει με πλεόνασμα προπαγάνδας.
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα της κραυγαλέας αποτυχίας του είναι, χωρίς άλλο, το εσωτερικό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, που παραμένει το χειρότερο της χώρας μας. Και σας τα λέω όλα αυτά με μια 25ετή, πια, πείρα στην αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αντινομάρχης και επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας».
Επίσης, αναφερόμενος ο κ. Νίκας στις σχέσεις του σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζει: «Στην πολιτική κάποιες διαφωνίες συχνά διογκώνονται από τον Τύπο. Κι επειδή πολλά έχουν γραφεί, θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος, καθώς όλοι τελικά κρίνονται από τις πράξεις τους και το έργο που αφήνουν πίσω τους: Είναι λίγοι οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα που άφησαν τη χώρα μας καλύτερη απ’ ό,τι την πήραν. Και ως Μεσσήνιος, είμαι πραγματικά ευτυχής που ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Θα έλεγα, μάλιστα, ότι η θητεία του στην πρωθυπουργία υπήρξε ευεργετική σε πολλούς κρίσιμους τομείς της χώρας μας και όχι μόνον στην οικονομία, κάτι που όλοι πια αντιλαμβάνονται μετά την καταστροφική τετραετία ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και, βέβαια, στην εμπέδωση ενός κλίματος ευταξίας και ασφάλειας. Και ειλικρινά χαίρομαι, διότι το έργο που άφησε πίσω της η κυβέρνηση Σαμαρά αναγνωρίζεται πλέον κάθε μέρα ολοένα και από περισσότερους Έλληνες».
Επίσης, προσθέτει ότι οι σχέσεις είναι καλές «κι έτσι εύχομαι να είναι πάντα», συμπληρώνοντας ότι «ακόμη και οι εξελίξεις στην ΕΡΤ δικαιώνουν πλήρως τον Αντώνη Σαμαρά μετά τα τελευταία γεγονότα και την αλληλλοσφαγή των φατριών που εγκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιομέγαρο για να στήσει ένα πρωτοφανή μηχανισμό προπαγάνδας».
Αναφορικά με την υιοθέτηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αναφέρει ότι θα αποδειχθεί καταστροφική για την αυτοδιοίκηση.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις