Π. Τατούλη & Γ. Δέδε «σκοπεύει» ο Π. Νίκας - "Ρίχνει λάδι" στην κόντρα για τις περιφερειακές εκλογές

Πρώτη Δημοσίευση: 25/03/2019 08:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/03/2019 08:17
Οι επερχόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί ακόμα να μην έχουν "τραβήξει" τα φώτα της δημοσιότητας που τους αναλογούν, αλλά οι υποψήφιοι δε χάνουν την ευκαιρία να επιτίθενται στους αντιπάλους τους, άλλοτε με πολιτικά επιχειρήματα και άλλοτε ακόμα και με… χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
Χθες, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, ήρθε σε αντιπαράθεση για πολλοστή φορά τόσο με τον νυν και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, όσο και με τον ανθυποψήφιό του Γιώργο Δέδε.
Στον πρώτο άσκησε κριτική για χρήματα που ξοδεύει από το πρόγραμμα που προοριζόταν για την περίοδο 2020 - 2021, σημειώνοντας ότι πρόκειται για οπισθοβαρείς προγραμματικές συμβάσεις, ενώ ο Γιώργος Δέδες "χρησιμοποιεί" χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού, υποσχόμενος έργα που θα γίνουν στο άγνωστο μέλλον.
"Αυτό δεν είναι Δημοκρατία αφού οι όροι του παιχνιδιού δεν είναι ίσοι για όλους", σχολίασε ο Παναγιώτης Νίκας και πρόσθεσε σε ό,τι αφορά την προεκλογική και μετεκλογική τακτική του: "Οι κάθε είδους συναλλαγές και τα λόγια του αέρα είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από εμένα ως μέσα για να διαμορφώσω το αποτέλεσμα των εκλογών".
Ας μην ξεχνάμε ότι και πρόσφατα ο Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος στον Πέτρο Τατούλη, είχε αναφέρει: "Αμετροέπεια, συκοφαντία και λάσπη, αλαζονεία, επιδίωξη διχασμού και φανατισμού, επιθέσεις χωρίς όριο και μέτρο κατά πάντων, αποτελούν τα μόνιμα στοιχεία μιας τακτικής, που στόχο έχει να αποκρύψει την προφανή ανικανότητά του σε όλους τους τομείς (διαχείριση απορριμμάτων, απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ, οργάνωση διοίκησης, παραγωγή έργων κ.τ.λ.).
Οι μοναδικοί τομείς που αναδεικνύεται “πρωταθλητής” είναι η ρουσφετολογία και η πελατειακή σχέση, με μικροέργα, διορισμούς, εξυπηρετήσεις και κατασπατάληση των πόρων, ακόμα και των επόμενων ετών. Αξεπέραστος “πρωταθλητής” επίσης είναι στο θέμα της οικογενειοκρατίας».
 
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις