Ραντεβού στο …μέλλον με Χριστόπουλο έδωσε η Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 04/06/2017 11:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/06/2017 11:12
Η επιθυμία και διάθεση συνεργασίας Καλαμάτας και Γιάννη Χριστόπουλου είναι αμοιβαία, αλλά η δεδομένη περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για την υλοποίησή της. Αυτό προέκυψε από τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο αντιπρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Δημήτρης Τσάκωνας με τον κορυφαίο Μεσσήνιο τεχνικό και σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο Σταύρο Παπαδόπουλο.
Η τοπική μας ομάδα που επέστρεψε φέτος στη Γ’ Εθνική θα συνεχίσει στο ίδιο πλαίσιο σχεδιασμού που είχε ξεκινήσει πέρυσι, στηριζόμενη σε νέα και ντόπια κυρίως παιδιά. Οι «εξωτερικές» μετεγγραφές που θα γίνουν θα είναι 4-5 και περιπτώσεις που θα κάνουν τη διαφορά, με στόχο τον πρωταθλητισμό.
 
Στο προσκήνιο πάλι Μάνα-Χατζηαγγελής
Η μη ευόδωση της συνεργασίας με τον Χριστόπουλο ανοίγει εκ νέου το δρόμο της παραμονής στην τεχνική ηγεσία των Έλβιο Μάνα-Τάσου Χατζηαγγελή. Άλλωστε εμπίπτουν στον τοπικό χαρακτήρα της Καλαμάτας, ενώ έφεραν εις πέρας με επιτυχία τους στόχους της χρονιάς που ολοκληρώθηκε πρόσφατα (πρωτάθλημα/άνοδος και κύπελλο Μεσσηνίας).
 
Ανανέωσαν Τσουλάκος, Μπαστακός 
Τέλος, μετά τους Τάσο Καντούτση και Γιάννη Καλογερόπουλο ανανέωσαν χθες τη συνεργασία τους με την Καλαμάτα και οι Σταύρος Τσουλάκος, Άγγελος Μπαστακός. Επίσης, παίκτες της ομάδας είναι οι Βασιλόπουλος, Νικολόπουλος, Μπεσσής, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος και Σταματελόπουλος.
Χ.Ε.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις