Ρεκόρ Γκίνες αποτυχίας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/01/2017 10:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2017 10:05
Στην Καλαμάτα τον τελευταίο καιρό έχουν καταρριφθεί δύο ρεκόρ Γκίνες, αν ο Δήμος όμως συνεχίσει να αποτυγχάνει στη διόρθωση ενός έργου τόσες φορές, ίσως πρέπει εκεί στο Δημαρχείο να το κοιτάξουν για να γραφτούν κι αυτός…
Πριν από λίγα χρόνια αποφασίστηκε να γίνει ένωση της οδού Αριστομένους με τη Γερμανού. Πέραν του ότι ελάχιστοι οδηγοί έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στο σημείο και σταματούν αφού δεν υπάρχει διάβαση ή σήμα, συνεχώς σπάνε οι πλάκες.
Στην αρχή ο Δήμος προσπάθησε πολλάκις να κάνει αποκατάσταση με αντικατάσταση των πλακών, αλλά απέτυχε. Στη συνέχεια δοκίμασε να κλείσει τα κενά με τσιμέντο. Απέτυχε ξανά.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η πίσσα που έριξαν οι αρμόδιοι στο πλακόστρωτο, για να καλύψουν τις τρύπες, αλλά τελικά υποχώρησε.
Δεν ξέρουμε ποια είναι η ενδεδειγμένη λύση και ούτε είμαστε αρμόδιοι να τη βρούμε. Όμως, καλό θα είναι να βρεθεί άμεσα μία, αφού από το σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα.
Π.Μπ.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις