Ρεκόρ συμμετοχών, πλούσιο θέαμα χθες στη Μεσσήνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης παμπαίδων & παγκορασίδων (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 07/05/2017 10:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/05/2017 10:17
Ρεκόρ συμμετοχών υπήρξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων, Παγκορασίδων, που διεξήχθη το προηγούμενο διήμερο στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μεσσήνης. Ήταν μια ακόμη σημαντική διοργάνωση για το χώρο της πάλης, που φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Μεσσήνη. Η αρχική πρόβλεψη ανέφερε ότι θα λάβουν μέρος 220 αθλητές και αθλήτριες από 60 σωματεία, αλλά ξεπέρασαν τους 300. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων, συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μεσσήνης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας «Αριστόδημος».
Από τις 10.00 π.μ. διεξάγονταν προκριματικοί αγώνες σ’ όλες τις κατηγορίες, ενώ η αγωνιστική δράση κορυφώθηκε το απόγευμα με τους τελικούς που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Η τελετή έναρξης αρχικά είχε προγραμματιστεί ν’ αρχίσει στις 5.00 μ.μ. αλλά καθυστέρησε για μία ώρα λόγω του ρεκόρ συμμετοχών.
Στην τελετή έναρξη χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Τραμπάκουλας.
Τους αγώνες παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης, δημοτικοί σύμβουλοι Μεσσήνης, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Φάνης Μπατζακίδης, ο επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρης Κολιτσόπουλος,  οι ολυμπιονίκες Γιώργος Χατζηιωαννίδης, Αμιράν Καρντάνοφ, η πρωταθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη και πολυάριθμοι προπονητές, αλλά και γονείς.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων, συμμετείχαν όπως προαναφέραμε αθλητές και αθλήτριες από 60 σωματεία (ανάμεσά τους είναι ο ΠΑΟΚ, ο Άτλας Καλλιθέας, ο Αχιλλέας Τιρνάβου, ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης,  ο ΑΟ Δίας Αχαρνών, ο ΒΑΟ, ο Παλαιστικό Σύλλογος Αλεξάνδρεια Ημαθείων, ο Εθνικός, η Ευκαρπία κ.ά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις