Ρομά έκλεψαν εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας και πήραν το καταγραφικό καμερών

Πρώτη Δημοσίευση: 15/08/2019 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/08/2019 09:11
Μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου –και-στη Μεσσηνία. Σε επίπεδο Πελοποννήσου, συνελήφθησαν συνολικά 71 άτομα, προσήχθησαν 107 και έγινε έλεγχος σε 828. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 665 οχήματα, βεβαιώθηκαν 310 παραβάσεις, ενώ εξιχνιάστηκαν και δύο περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία
Τέλος, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, συνολικού βάρους 10,9 γραμμαρίων περίπου.

Μεσσηνία
Ειδικότερα, στο νομό μας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν: Τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας Έλληνας, ηλικίας 32 ετών, εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Φλώρου και έφερε πάνω του σύριγγα και ηρωίνη. Πέντε Έλληνες για ρευματοκλοπή. Εννέα Έλληνες για παραβάσεις του ΚΟΚ. Ένας υπήκοος Σενεγάλης που πωλούσε παράνομα στην οδό Ναυαρίνου τσάντες και λοιπά είδη. Τέλος, οκτώ αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Κλοπές
Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών. Η πρώτη σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξηρών καρπών στην Ε.Ο. Καλαμάτας- Μεσσήνης, όπου 3 δράστες, ηλικίας 18, 17 και 15 ετών, αφαίρεσαν 150 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και το καταγραφικό των καμερών. Στη δεύτερη περίπτωση οι τρεις δράστες μπήκαν σε κατάστημα ειδών υγιεινής στο Ασπρόχωμα και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή κέρματα αξίας 75 ευρώ.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις