Σήμερα θα αποφανθεί για τα κριτήρια ανόδου η ΕΠΟ - Αγωνία στη “Μαύρη Θύελλα”

Πρώτη Δημοσίευση: 09/08/2019 08:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/08/2019 08:36
Η μη δήλωση συμμετοχής στην Football League του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων, προκάλεσε αρχικά τους έντονους πανηγυρισμούς στην Καλαμάτα, ωστόσο το θέμα του ποιος θα καλύψει τις δύο κενές θέσεις της κατηγορίας φαίνεται ότι παραμένει πολύπλοκο και θα χρειαστούν κάποιες μέρες ακόμη προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν η τοπική μας ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει πιο ψηλά από την Γ’ Εθνική.
Με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στους ομίλους τους οι δευτεραθλήτριες ομάδες (εκτός από εκείνες που ανέβηκαν τελικά μέσω μπαράζ) η Νίκη Βόλου είναι πρώτη επιλαχούσα και μετά ακολουθεί σύμφωνα με αυτό το κριτήριο όχι η Καλαμάτα, αλλά ο Νέστος Χρυσούπολης. Ωστόσο, αν η απόφαση για τους ευνοημένους στηριχθεί στα μπαράζ, η Καλαμάτα έχει να επιδείξει μια νίκη-μια ήττα, ενώ η ομάδα της Καβάλας ισοπαλία-ήττα.
Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, δίνοντας την ερμηνεία επ’ αυτού, όμως θα χρειαστούν κάποιες μέρες ακόμα για να μάθει η Καλαμάτα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και δεν αποκλείεται τελικά το «δώρο» να έρθει τελικά από την αδυναμία των βόρειων ανταγωνιστών να ανταποκριθούν στη δική τους ευκαιρία να παίξουν στην Football League.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Συνεχίζονται τα φιλικά και η προετοιμασία στο Πήλιο
Το πρώτο φιλικό στην προετοιμασίας της έδωσε την Πέμπτη η Καλαμάτα αντιμετωπίζοντας την Κ19 του Γ.Π.Σ. Βόλος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Με άριστες καιρικές συνθήκες και με δυο ενδεκάδες στο πρώτο οι θεωρητικά βασικοί και στο δεύτερο οι νεαρότεροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο η Μαύρη Θύελλα αντιμετώπισε μια καλά οργανωμένη ομάδα και άφησε καλές εντυπώσεις αν συνυπολογίσουμε το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας που διανύουμε μόλις τέσσερις ημέρες στο Πήλιο. Για την ιστορία σκόρερ ήταν ο Τσιβελεκίδης σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τα μελανόλευκα και ανοίγοντας τον προσωπικό του λογαριασμό έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
Η τοπική μας ομάδα είχε χθες το πρωί, ενώ το απόγευμα συνέχισε την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο στα Χάνια Πηλίου, ενώ θα δώσει το επόμενο φιλικό της παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις