Σήμερα στη Σπάρτη η Καλαμάτα για το τρίτο φιλικό

Πρώτη Δημοσίευση: 18/08/2019 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/08/2019 09:13
Στη Σπάρτη θα βρεθεί σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα, σε φιλικό παιχνίδι. Η συνάντηση που είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.
Ο προπονητής της Καλαμάτας, Βασίλης Βούζας, αναμένεται να έχει στη διάθεσή του για το απογευματινό φιλικό τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Στεφανάκο, Τσουβαλτσίδη, Γαλούπη, Μάκο, Τσιβελεκίδη, Ζαχαρόπουλο, Στεργίδη, Τζόκιτ, Αλεξόπουλο, Βουκμίροβιτ, Σάμσον, Πάντο, Δήμο, Αντεμάι, Γκελκέρια, Ψυχογιάννη, Ρουμελιώτη, Σαούτη, Σπαρτιάτης, Ακριστινέι, Τσαλταπασίδη, Καζβιρόπουλο, Τσιγάρο και Ιντζίδη.
 
Παρουσίαση των διαρκείας την Τρίτη και του πλάνου των ακαδημιών 
Την προσεχή Τρίτη 20 Αυγούστου στις 11 το πρωί στα νέα γραφεία της ομάδας στην οδό Φραντζή 14 (1ος όροφος) η Καλαμάτα θα παρουσιάσει τις κάρτες διαρκείας για τη σαιζόν 2019–2020.
Την ενημέρωση, όπως και όλη την καμπάνια έκδοσης και κυκλοφορίας έχει αναλάβει ο Διευθυντής Marketing κ. Κωνσταντίνος Παπασταμάτης.                                                                                 
Στην συνέχεια ο κ. Μιχάλης Σταθόπουλος, Διευθυντής Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας θα ανακοινώσει τον τρόπο λειτουργίας  των Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας, καθώς και την επιλογή των προσώπων που θα αποτελέσουν το τεχνικό team την αγωνιστική σαιζόν 2019–2020.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις