Σήμερα τα σπουδαία στο διοικητικό τοπίο της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 20/03/2019 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/03/2019 09:12
Η Καλαμάτα εντυπωσιάζει στον εφετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και μετά τις πρώτες  22 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου με 56 βαθμούς (δύο περισσότερους από τον δεύτερο Ασπρόπυργο, τον οποίο αντιμετωπίζει την 24η αγωνιστική εκτός έδρας).
Σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη πορεία (δεν  πρέπει δε να παραλείψουμε πως πριν 15 ημέρες η «Μαύρη Θύελλα» αναδείχθηκε για 3η σερί φορά Κυπελλούχος Μεσσηνίας) έχουν η διοίκηση, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές.
Βέβαια, καθοριστική  είναι η στήριξη που παρέχει στην ομάδα ο χρηματοδότης Αγαθοκλής Χριστόπουλος.
Όσο για τον φίλαθλο κόσμο είναι κοντά στον Π.Σ. «Η Καλαμάτα», αλλά  όχι όσο θα έπρεπε με βάση την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει.
Τον Δεκέμβριο, δημιουργήθηκε διοικητική κρίση, με την παραίτηση του Απόστολου Κουκούτση από τη θέση  του προέδρου.
Τελικά η κρίση εκτονώθηκε,  με τον κ. Κουκούτση να παραμένει στη θέση του.
Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας συνεδρίασε το Δ.Σ. και παραιτήθηκε  από τη θέση του προέδρου ο Απόστολος Κουκούτσης, όχι όμως και από το Δ.Σ.
Ο Στέλιος Κουτίβας συνεχίζει κανονικά στο πόστο του.
Ο βασικός χρηματοδότης του Π.Σ. «Η Καλαμάτα», Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ζήτησε την παραίτηση των Απόστολου Κουκούτση, Στέλιου Κουτίβα όχι μόνο από τις θέσεις τους, αλλά και από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι και σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση θ’ αποχωρήσει ο ίδιος.
Σήμερα λοιπόν είναι τα σπουδαία, όσον αφορά στο διοικητικό τοπίο της «Μαύρης Θύελλας», όπου έχει οριστεί συνεδρίαση του Δ.Σ.
Ας ελπίσουμε ότι θα εκτονωθεί η διοικητική κρίση, ώστε η Καλαμάτα να συνεχίσει χωρίς «κλυδωνισμούς» την πορεία της  προς την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και την πολυπόθητη άνοδο  στη Football League.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις