Σαρώνει τις πρωτιές ο Κανελλόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 26/10/2019 10:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/10/2019 10:55
Επιτυχιών συνέχεια για τον Καλαματιανό ποδηλάτη Σταύρο Κανελλόπουλο. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού συμμετείχε στις 7/10 στην ανάβαση Καλλιπεύκης στον Όλυμπο, που περιλάμβανε μια δύσκολη, αλλά πανέμορφη καταπράσινη διαδρομή 21 χλμ. και αναδείχθηκε 1ος στην κατηγορία του και 2ος στη γενική κατάταξη, χάνοντας τη νίκη στο νήμα.
Το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου η δοκιμασία ήταν διπλή, καθώς ο Κανελλόπουλος βρέθηκε το Σάββατο στην Πάρνηθα και στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης κατέκτησε τη γενική πρωτιά και ήταν φυσικά 1ος στην κατηγορία μάστερ, ενώ επανέλαβε τις ίδιες επιτυχίες την επομένη στην ανάβαση Ομπλού στην Πάτρα.
Σειρά είχε τη περασμένη Κυριακή η ιστορική 58η ανάβαση Πάρνηθας, όπου ο Καλαματιανός ποδηλάτης έκοψε και πάλι πρώτος το νήμα του τερματισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτόν τον αγώνα είχαμε αγωνιστική συνεργασία του Κανελλόπουλου με τον άλλο μεγάλο Καλαματιανό ποδηλάτη, τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο, ιδρυτή και αθλητή του ΠΟΚ, ο οποίος ακολούθησε στη 2η θέση της γενικής και πήρε την πρωτιά στη δική του κατηγορία.
Επόμενος αγώνας για τον Σταύρο Κανελλόπουλο θα είναι ανήμερα την 28η Οκτωβρίου η επίσης δημοφιλής Ανάβαση Υμηττού.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις