Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής με το συγγραφέα Βασίλη Ρούβαλη

Πρώτη Δημοσίευση: 12/09/2019 17:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/09/2019 17:47
Σεμινάρια δημιουργικής γραφής, σε συνεργασία με το συγγραφέα Βασίλη Ρούβαλη, διοργανώνει το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη και τη Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ», τα οποία και απευθύνονται, όχι μόνο σε εκκολαπτόμενους συγγραφείς, αλλά και σε όποιον θέλει να ακολουθήσει ένα δημιουργικό δρόμο αυτοβελτίωσης και ενσυναίσθησης.
Ο κύκλος θα διεξαχθεί στον όροφο του Vino Banko Tapas BAR του Ηλία Μηλίτση, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας (Διός Ιθωμάτα 6), ο οποίος φιλοξενεί αφιλοκερδώς τη δράση, ενώ τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, μέσα από έναν κύκλο τετράωρων μαθημάτων ανά 15 ημέρες (2 Κυριακές το μήνα) και θα διαρκέσουν 4 μήνες. Τα μαθήματα θα ξεκινούν κάθε φορά στις 11.00 και θα ολοκληρώνονται στις 15.30, αφού θα μεσολαβεί 30λεπτο διάλειμμα.
Στους συμμετέχοντες θα παρέχεται υποστηρικτικό υλικό (κείμενα, σημειώσεις, βιβλιογραφία) και τα μαθήματα θα υποστηρίζονται από προτζέκτορα και οθόνη.
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 40 ευρώ /μήνα.
Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Για δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6946096502 ή στο e-mail: [email protected], με την ένδειξη «σεμινάριο».
Όσοι ενδιαφέρονται ή όσοι θα ήθελαν να έχουν μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της δημιουργικής γραφής, θα έχουν την ευκαιρία για μια συνάντηση γνωριμίας με το συγγραφέα Βασίλη Ρούβαλη τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια. Εκεί θα συζητηθούν οι δομές του σεμιναρίου, το θεωρητικό υλικό, οι ασκήσεις γραφής κ.ά.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις