Σεμινάριο …ψυχολογίας της Ένωσης Φωτογράφων

Πρώτη Δημοσίευση: 17/04/2017 11:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/04/2017 11:39
Εντυπωσιακή δραστηριότητα επιδεικνύει η Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου και η παρουσία του Νικήτα Κώτσιαρη στην προεδρεία είναι από τους βασικούς λόγους. Έτσι, μετά το πρόσφατο πολύ επιτυχημένο διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας γάμου με τον Άρη Αγγέλου, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 25 φωτογράφοι από τη Μεσσηνία και γειτονικούς νομούς έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Απριλίου στο Φαραί Παλλάς (έναρξη 3 μ.μ.) διάλεξη της Ψυχολόγου Γεωργία Θεοδωροπούλου με θέμα «Επικοινωνία στο χώρο εργασίας-Διαχείριση και εξυπηρέτηση πελατών».
Το σεμινάριο αφορά μόνο τα μέλη της ΕΦΝΕ, τους υπαλλήλους και μέλη των οικογενειών τους που ασχολούνται στις επιχειρήσεις τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιπρόεδρο Χρόνη Χρονόπουλο τηλ. 27210 29001, το γραμματέα Ευάγγελο Βρυώνη τηλ. 6937118547 ή με email στο [email protected].
Χ.Ε.Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις