Σε έξαρση η παραβατικότητα, μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών στους Γαργαλιάνους

Πρώτη Δημοσίευση: 22/10/2019 11:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/10/2019 19:11
«Συναγερμός» έχει σημάνει το τελευταίο διάστημα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες και καταστήματα.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Gargalianoionline: «Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν τρεις διαρρήξεις, η μία έγινε στο γραφείο του ΚΤΕΛ Γαργαλιάνων, όπου οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 50 ευρώ, η δεύτερη έγινε σε φαρμακείο που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων, με τους δράστες να αφαιρούν χρηματικό ποσό ύψους 100 ευρώ, ενώ η τρίτη σημειώθηκε σε βενζινάδικο που βρίσκεται κοντά στην Π.Υ. Γαργαλιάνων, με τους δράστες να αρπάζουν χρηματικό ποσό, περίπου 500 ευρώ, αλλά και διάφορα έγγραφα (επιταγές). Μάλιστα, στην τελευταία περίπτωση οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του καταστήματος και διακρίνονται τέσσερα άτομα τα οποία έφτασαν με αυτοκίνητο στο σημείο. Από αυτά, τα δύο έσπασαν την πόρτα του βενζινάδικου, ένα άτομο βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου και ένα εκτός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε κλαπεί από το Μελιγαλά. Τα παραπάνω περιστατικά καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πληροφορίες υπάρχουν για μία ακόμη μία διάρρηξη σε οικία, λίγο έξω από τους Γαργαλιάνους. Πάντως, ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν περισσότερες περιπολίες από πλευράς Αστυνομίας, κάτι που θα απομακρύνει κλέφτες και διαρρήκτες».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις