Σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθη ο «Νίκο»

Πρώτη Δημοσίευση: 13/05/2018 08:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/05/2018 08:59
Στα χέρια της αστυνομίας επέστρεψαν από το βράδυ της Παρασκευής οι δύο Αλβανοί δραπέτες, ένας εκ των οποίων είναι ο «Νίκο» που είχε συλληφθεί στη Μεσσηνία για την υπόθεση της διπλής ανθρωποκτονίας πατέρα και γιου Μεσάι και την εγκληματική οργάνωση για τους εκβιασμούς καταστηματαρχών.
Με μια επιχείρηση «αστραπή» κατάφερε η αστυνομία αργά το βράδυ της Παρασκευής, να συλλάβει τους δύο αδίστακτους κακοποιούς. Οι Αλβανοί δραπέτες εντοπίστηκαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Τους αιφνιδίασαν
Οι δύο δραπέτες εντοπίστηκαν σε σπίτι που είχαν κρυφτεί στην οδό Αδριανού, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε μετά από επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ε.Κ.Α.Μ. Ο εντοπισμός τους στο ισόγειο διαμέρισμα, έγινε κατόπιν πληροφορίας που δόθηκε στην Ασφάλεια. 
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν. Ο ένας εκ των δύο επιχείρησε να διαφύγει από παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του διαμερίσματος αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το κτήριο. Οι δύο κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους όπλο,  το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησαν όταν εισέβαλαν στο σπίτι οι αστυνομικοί. Το σπίτι ήταν σχεδόν άδειο και υπήρχε στο εσωτερικό του μόνο ένα κρεβάτι.
 
Ομάδα της νύχτας
Οι δύο πρώην δραπέτες δε φαίνονται διατεθειμένοι να λύσουν τις απορίες της Αστυνομίας για τη απόδρασή τους, και ποιος τους βοήθησε, καθώς κρατούν τα στόματά τους κλειστά. Η αστυνομία ερευνά το άτομο το οποίο νοίκιασε το διαμέρισμα που βρέθηκαν οι δραπέτες, αλλά  και τον τρόπο που κατάφεραν να λύσουν τις χειροπέδες τους μέσα στην κλούβα , όταν  γινόταν η μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραιά και να διαφύγουν αιφνιδιάζοντας τους φρουρούς τους.
Επίσης, η Αστυνομία πιστεύει πως πίσω από την απόδρασή τους κρύβεται κάποια ισχυρή ομάδα της νύχτας, που ήθελε ελεύθερους δύο ανθρώπους που εκτελούν συμβόλαια θανάτου. 
Υπενθυμίζεται ότι ο «Νίκο» έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια και 12 χρόνια, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή και από κοινού και σε κάθειρξη 8,5 ετών για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση με τους εκβιασμούς καταστηματαρχών.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις