Σε κοινή πορεία Π. Νίκας και Ι. Μπουντρούκας

Πρώτη Δημοσίευση: 18/09/2019 09:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/09/2019 09:11
Ο… αρραβώνας είχε αναγγελθεί από την περασμένη Κυριακή στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου: «Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. περασμένη) Πέμπτη στην Τρίπολη συνάντηση μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του Γιάννη Μπουντρούκα, επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου “Πελοποννησιακή Συμμαχία”. Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασιών με κοινό στόχο την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας».
Χθες, μετά τη σύσκεψη για τα πυρηνελαιουργεία, είχαμε και την αναγγελία του… γάμου, δια στόματος του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. «Θα προχωρήσουμε σε συνεργασία με περιφερειακή παράταξη, με σκοπό την εύρεση κοινού βηματισμού για την ανάπτυξη της περιοχής. Μάλιστα, η συνεργασία θα επιστεγαστεί με θεσμοθετημένο ρόλο που θα αναλάβει η παράταξη», σημείωσε.
Έτσι, στον αγώνα του περιφερειάρχη για τη δημιουργία συμμαχιών και συνεργασιών, προκειμένου να γίνει χωρίς προβλήματα αλλαγή πορείας, ο κ. Νίκας βρήκε τον πρώτο του «σύμμαχο».
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις