Σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 23/04/2019 20:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/04/2019 20:29
Σε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης περιόδευσε την Κυριακή των Βαΐων ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος. Μαζί με  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» περιόδευσαν σε Σπιτάλι, Πιλαλίστρα και Καρτερόλι.
Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών έθεσαν τα προβλήματα που τους απασχολούν στον υποψήφιο δήμαρχο, που τους άκουσε με προσοχή.
Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στις άμεσες παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις κοινότητες για να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν το Καρτερόλι, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του παρακολούθησαν στην εκκλησία του χωριού την Ακολουθία του Νυμφίου.
Χθες ο κ. Αθανασόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας και υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Κοινότητας Λογγά επισκέφτηκαν τη Δ.Ε. Αίπειας. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στον Άγιο Ανδρέα προκειμένου να παρακολουθήσουν την ακολουθία της Μεγάλης Δευτέρας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις