Σε ταμείο υποβαθμίστηκε το κατάστημα της ΕΤΕ Γαργαλιάνων είπε ο Κατσίβελας

Πρώτη Δημοσίευση: 06/02/2019 19:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/02/2019 19:22
Την ανησυχία που επικρατούσε στους Γαργαλιάνους σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ήρθε να επιβεβαιώσει δημόσια δήλωση του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας, λέγοντας επί λέξει: «Το κατάστημα της Εθνικής στην πόλη των Γαργαλιάνων από κατάστημα υποβαθμίστηκε σε ταμείο». Ο ίδιος νωρίτερα είχε πει για αυτό: «Δεν έχει έρθει στη δημοσιότητα και δεν έχει δείξει κανείς ιδιαίτερο ενδιαφέρον».
Όμως, από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στο “Θ” αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, ότι «φόβος και ανησυχία επικρατεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στους Γαργαλιάνους σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην πόλη. Όπως είπαν στο “Θ” κάτοικοι των Γαργαλιάνων, το κατάστημα είχε μείνει με επί εβδομάδες με μόλις δύο εργαζόμενους ως προσωπικό για την εξυπηρέτηση πελατών και μία καθαρίστρια. Στο κατάστημα διατέθηκε, με απόσπαση από το κατάστημα της Κυπαρισσίας, ένα άτομο και αυτές τις μέρες υπηρετούν συνολικά τρεις υπάλληλοι και η καθαρίστρια».
Αλήθεια, πότε έγινε η υποβάθμιση του καταστήματος της ΕΤΕ Γαργαλιάνων και από πότε γνωρίζει την υποβάθμισή του σε ταμείο ο κ. δήμαρχος Τριφυλίας και ποια είναι η δημόσια παρέμβαση και αντίδρασή του, εκτός από την προχθεσινή αναφορά, τέσσερις μέρες μάλιστα μετά το σχετικό δημοσίευμα του «Θ»;Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις