Σημαντική συνεδρίαση του ΔΣ της Καλαμάτας μετά την αιφνίδια παραίτηση του προέδρου Απόστολου Κουκούτση

Πρώτη Δημοσίευση: 28/12/2018 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/12/2018 09:33
Ο ΠΣ Η Καλαμάτα γνωστοποίησε ότι σήμερα Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο Μεσσηνιακού.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση του ΔΣ στο οποίο θα συζητηθεί η διάδοχη κατάσταση στην ομάδα μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου Απόστολου Κουκούτση, την οποία έκανε γνωστή ο ίδιος με ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ παραμονή Χριστουγέννων.
Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:
«Θα ήθελα με την παρακάτω δήλωση να κάνω γνωστό πως προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην θέση του προέδρου στην αγαπημένη μας "Μαύρη Θύελλα".
Υπηρέτησα με πολλή δουλειά και αγάπη την ομάδα μας, θέλοντας και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην αναγέννησή της, ώστε να την δούμε εκεί που της αρμόζει, αλλά είχα δηλώσει εξ αρχής πως δεν μπορούσα να επωμιστώ ολόκληρο το βάρος. Θέλω, παρ’ όλα αυτά, να ζητήσω, αν και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουν, από το υπόλοιπο Δ.Σ (σ.σ. Στέλιος Κουτίβας, Παύλος Κρανιώτης, Παναγιώτης Πουλημένος, Παναγιώτης Λάσκαρης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιάννης Σταματογιαννόπουλος) και τον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο να συνεχίσουν την ίδια πετυχημένη πορεία και τους διαβεβαιώνω πως θα είμαι δίπλα στην ομάδα σε ό,τι χρειαστεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, του συνεργάτες μου που με ατέλειωτες ώρες δουλειάς έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την μέχρι τώρα πορεία αλλά φυσικά το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές μας.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Μετά τιμής,
Κουκούτσης Απόστολος».
 
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές 
Στο μεταξύ, μετά από το 4ήμερο ρεπό για τα Χριστούγεννα, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν προχθές στις προπονήσεις. Είναι φανερό ωστόσο ότι τόσο αυτοί όσο και ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, περιμένουν με αγωνία τις διοικητικές εξελίξεις.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις