Στέλιος Κονταδάκης: Ενημέρωση για αλλαγές στο καταστατικό και συνάντηση στην Καλαμάτα με μέλη του μητρώου στελεχών της ΝΔ

Πρώτη Δημοσίευση: 13/02/2018 12:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/02/2018 12:47
Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η επίσκεψη στην Καλαμάτα του γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κονταδάκη, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή γραμματέα και υπεύθυνο για τη Δυτική Πελοπόννησο, Ιωάννη Δαρδαμάνη. 
Αρχικά τα στελέχη της «Πειραιώς» είχαν μια πρώτη γνωριμία με τα μέλη του μητρώου στελεχών της Ν.Δ. στη Μεσσηνία, καθώς και με ενδιαφερόμενους στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κονταδάκης ζήτησε απ’ όλα τα στελέχη ενεργή παρουσία στην τοπική κοινωνία, ακόμα και απ’ αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει μια θέση στο ψηφοδέλτιο, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν πρέπει να αυτοαποκαλείται υποψήφιος του κόμματος, καθώς αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το «παρών» απ’ αυτούς που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια θέση στο ψηφοδέλτιο ή ενδιαφέρονται, έδωσαν ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, η Πιπίνα Κουμάντου, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο Πέτρος Μπαλαούρας και η Αντωνία Μπούζα.
Ακολούθησε δε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο Rex, όπου ο κ. Κονταδάκης ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματος για τις αλλαγές στο καταστατικό που αφορούν στην ανάδειξη προέδρων στις τοπικές οργανώσεις.
Όπως έγινε γνωστό, πριν από μικρό χρονικό διάστημα, για τους προέδρους των ΝΟΔΕ ΝΔ αλλά και των τοπικών οργανώσεων θα αποφασίζουν τα μέλη της βάσης του κόμματος που είναι ταμειακώς ενήμερα. Παράλληλα, η θητεία των προέδρων θα είναι διετής και κάθε πρόεδρος θα έχει δικαίωμα να υπηρετήσει για δύο συνεχόμενες θητείες. Ωστόσο, ο κ. Κονταδάκης άφησε ανοιχτό το πότε θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων σε ΝΟΔΕ και τοπικές οργανώσεις.
Στη συνάντηση στο ξενοδοχείο Rex, εκτός των προαναφερθέντων, το «παρών» έδωσαν ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Περικλής Μαντάς, καθώς και από το Δήμο Καλαμάτας ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος και η Μαρία Οικονομάκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν παρευρέθη κανένας δήμαρχος της Μεσσηνίας που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συναντήσεις  ήταν «κεκλεισμένων των θυρών», το κλίμα χαρακτηρίζεται «ενωτικό» ενώ τα θετικά σχόλια της πλειονότητας των συμμετασχόντων κέρδισε ο  Στέλιος Κονταδάκης, που ήταν καλά ενημερωμένος για την περιοχή.
 
Του Κώστα Γαζούλη
 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις