Σταύρος Θεοδωράκης: «Oι εκλογές για ανάδειξη αρχηγού δεν είναι talent show»

Πρώτη Δημοσίευση: 17/09/2017 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/09/2017 08:52
Διήμερη περιοδεία στην Καλαμάτα πραγματοποιεί σήμερα και  αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες αλλά και στελέχη της τοπικής ομάδας υποστήριξης της υποψηφιότητάς του, σύμφωνα με δελτίο Τύπο του Ποταμιού.
Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης  θα συναντηθεί  στις 6 σήμερα το απόγευμα της Κυριακής  με τον  Δήμαρχο της πόλης  Παναγιώτη Νίκα και αμέσως μετά, περίπου στις 7.00, στο καφέ-ουζερί “Στο Κύμα”, Ναυαρίνου 167, με φίλους και  στελέχη της ομάδας υποστήριξής του.
 Αύριο, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συνεχίσει  τις συναντήσεις του με τοπικούς φορείς της πόλης. Τον  Σταύρο Θεοδωράκη θα συνοδεύσουν  ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και  το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου  Ολυμπία Αναστασοπούλου.
Πριν την κάθοδό στην Καλαμάτα, μιλώντας για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στον πολιτικό φορέα που θα διαδεχθεί τη "Δημοκρατική Συμπαράταξη", σε συνέντευξή του στον ρ/σ "Παραπολιτικά 90,1", τόνισε ότι "ο κ. Αλιβιζάτος χρησιμοποιεί τον ακριβή όρο που είναι "νέος πολιτικός και ενιαίος φορέας" και σε αυτό τον τίτλο έχουμε συμφωνήσει όλοι οι υποψήφιοι". Επισήμανε ότι ο νέος φορέας "μπορεί να περιλαμβάνει αξίες από το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά θα είναι ένα νέο ενιαίο Κίνημα".
Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε την αναγκαιότητα τήρησης της συμφωνίας για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και ανέφερε, χαρακτηριστικά, ότι "οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου προοδευτικού Κινήματος προφανώς δεν είναι talent show για να χρειάζεται να περνάνε από face control αυτοί που θα συμμετέχουν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αυτά είναι αστειότητες". "Τι πάει να πει "αυτοπρόσωπη παρουσία ενός ανθρώπου με κινητικά προβλήματα από την Ικαρία;" Πώς τον διευκολύνεις με αυτό τον τρόπο και γιατί μετά να πάει σπίτι του να ψηφίσει ηλεκτρονικά; Αν πρέπει ο φοιτητής από το Εδιμβούργο να παρουσιαστεί στο Λονδίνο για να ψηφίσει, τι νόημα έχει η ηλεκτρονική ψηφοφορία;" προσέθεσε. 
Τέλος, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε τη σημασία της ανοιχτής διαδικασίας και της συμμετοχής κόσμου, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, "αν ανοίξει η ψηφοφορία -γι' αυτό θέλουμε και την ηλεκτρονική- αν ψηφίσει όλη η κοινωνία του Κέντρου και άνθρωποι που πιστεύουν στην ύπαρξη μιας μεγάλης καινούριας δύναμης στο Κέντρο, τότε ο καθένας από εμάς, θα ταχθεί στρατιώτης της νέας προσπάθειας".
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις