Σταύρος Θεοδωράκης: Η χώρα μπήκε σε μια μεγάλη περιπέτεια με όλα αυτά που έκανε ο κ. Παππάς (βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 01/11/2016 14:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/11/2016 14:44
Δεν πιστεύουμε στη διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα, αλλά προφανώς ο ίδιος ετοιμάζεται να κάνει ένα ρετούς

Από την Καλαμάτα ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε τη χθεσινή σύσκεψη των πρόεδρων για το ζήτημα της συγκρότησης του ΕΣΡ.
Ειδικότερα ο κ Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής:
Νομίζω ότι πρέπει να τελειώσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια , θα πρέπει όλα τα κόμματα και βεβαίως η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση να συνεργαστούμε και να συγκροτήσουμε ένα Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που θα αποφασίσει στη συνέχεια όλα τα σημαντικά.
Η χώρα μπήκε σε μια μεγάλη περιπέτεια με όλα αυτά που έκανε ο κύριος Παππάς, αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, η Ελλάδα έχει και άλλα προβλήματα.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι πρέπει να υπηρετήσουμε τον Ελληνικό λαό, άρα να φύγουμε από το μέτωπο της τηλεόρασης, να βρούμε μια λύση και να ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας.
Ενώ κλείνοντας χαρακτήρισε τις επόμενες ημέρες χαρακτηριστικές και ο καθένας θα πρέπει να πάψει να σκέφτεται τι συμφέρει το κόμμα του και να δούμε τι συμφέρει την κοινωνία.
 
Για το ενδεχόμενο εκλογών:
«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για ανασχηματισμό. Ήδη φτιάχνουν καινούργια υπουργεία. Βέβαια, φοβάμαι ότι τα προβλήματα δεν θα ξεπεραστούν, γιατί για να τα ξεπεράσει κάποιος, πρέπει να φύγει από τις δικές του κακές συνταγές και να πάει σ' έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης. Δεν πιστεύουμε στη διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα, αλλά προφανώς ο ίδιος ετοιμάζεται να κάνει ένα ρετούς, και με αυτή την έννοια είπα ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε να δεχθούμε τους καινούργιους υπουργούς».
Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις