Στα Τρίκαλα οι στάσεις δροσίζουν, στην Καλαμάτα μαυρίζουν…

Πρώτη Δημοσίευση: 29/06/2019 18:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/06/2019 18:50
Συνεχώς γράφουμε, όπως και πολλά Μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, για το παράδειγμα του Δήμου Τρικκαίων, καθώς εκεί έχουν γίνει πράγματα πρωτοποριακά, για τα δεδομένα τουλάχιστον της Ελλάδας.
Τελευταία, λοιπόν, στο διαδίκτυο είδαμε ότι έχουν δημιουργήσει μια στάση λεωφορείου που δροσίζει. Όπως γράφει το δημοσίευμα, πρόκειται για μια κατασκευή η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού πετά δροσοσταλίδες και αμέσως αλλάζει τη θερμοκρασία στο συγκεκριμένο σημείο.
Από την άλλη, στην Καλαμάτα, όπου υπάρχουν κουβούκλια στις στάσεις, γιατί δεν υπάρχουν παντού, τα περισσότερα αφήνουν τους επιβάτες που περιμένουν το αστικό λεωφορείο έρμαιο στις καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστική είναι η στάση στην οδό Αρτέμιδος, που μάλιστα είναι και η αφετηρία του Αστικού, η οποία ούτε οροφή για τον ήλιο έχει!
Π.Μπ.

Υ.Γ.: Δεν είμαστε υπέρ του μιμητισμού και είναι κουραστικό για τους αναγνώστες να γράφουμε για τα Τρίκαλα και κάθε άλλη πόλη, αλλά αφού δεν το «’χουμε μόνοι μας», ας δούμε τι κάνουν οι άλλοι και ας τους αντιγράψουμε.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις