Στα χέρια της Αστυνομίας αδέλφια διαρρήκτες που «αλώνιζαν» σε καταστήματα της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 29/08/2019 08:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/08/2019 08:29
Πονοκέφαλο στην Αστυνομία είχαν προκαλέσει δύο αδέρφια, ηλικίας 25 και 30 ετών, που από τις 8 έως τις 27 Αυγούστου άνοιγαν καταστήματα στο κέντρο της
Καλαμάτας, με τα περισσότερα από αυτά στο Ιστορικό Κέντρο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι «είχαν χτυπήσει», μεταξύ άλλων, δύο φορές σε κρεπερί της περιοχής, σε μια ψησταριά, σε δύο φαρμακεία και ένα μπαρ.
Η δράση τους, όμως, έλαβε τέλος τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας τούς εντόπισαν να προσπαθούν να διαρρήξουν κατάστημα επιδιόρθωσης ενδυμάτων στην οδό Φαρών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Τα δύο αδέρφια έμπαιναν από την κύρια είσοδο των καταστημάτων, αφού την παραβίαζαν, και αφαιρούσαν ό,τι υπήρχε στην ταμειακή μηχανή, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει εξακριβώσει εννέα περιπτώσεις κλοπών, καθώς και τρεις απόπειρες, με την έρευνα να συνεχίζεται για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Οι δε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις