Στην Καλαμάτα για τα προβλήματα του τομέα Υγείας κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Πρώτη Δημοσίευση: 22/04/2017 08:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/04/2017 08:57
Συνεχίζεται η πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας «Μήνας Υγείας», με την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του Τομέα Υγείας στη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα, χθες, και την Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας στην Καλαμάτα, σήμερα.
Πρόκειται για διήμερο οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων κλιμακίου της Ν.Δ. με φορείς της Υγείας της Δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ., βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι θεματικών τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ, καθώς και στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Ελλάδα και τη Μεσσηνία που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Ν.Δ.
Στο πλαίσιο αυτό, είχαν προγραμματιστεί χθες συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Αχαΐας. Συγκεκριμένα, είχαν σχεδιαστεί επισκέψεις στο ΚΥ Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό  ΓΝ Πατρών, στην ΜΥ ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο ΓΝ Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας» και στο ΓΝ Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».
Σήμερα Σάββατο, 22 Απριλίου, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Μεσσηνίας και επίσκεψη στο ΓΝ Κυπαρισσίας, το ΓΝ Καλαμάτας και στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ».
Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση-συζήτηση με το δήμαρχο Καλαμάτας, ενώ στις 6.00 Νομαρχιακή Σύσκεψη του Τομέα Υγείας Ν.Δ. Μεσσηνίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις