Στην Καλαμάτα σήμερα ο Βούζας για να επιθεωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας

Πρώτη Δημοσίευση: 04/07/2019 08:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/07/2019 08:33
Στην Καλαμάτα έχει προγραμματίσει να βρεθεί σήμερα ο νέος προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Βασίλης Βούζας, μαζί με τον συνεργάτη του, Παναγιώτη Χριστοφιλέα (το τιμ συμπληρώνει ο Φιλιατρινός Σωτήρης Λυμπερόπουλος που έχει αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων), ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ο εκτελεστικός διευθυντής Δημήτρης Ελευθερίου και ο υπεύθυνος ακαδημιών Μιχάλης Σταθόπουλος, οι οποίοι είναι επίσης καινούργια πρόσωπα στην ομάδα.
Σκοπός της επίσκεψης δεν είναι πάντως η παρουσίαση του νέου τιμ, καθώς αυτή αναμένεται να γίνει με επίσημο τρόπο με τον ερχομό του νέου ισχυρού άνδρα της Καλαμάτας, του προέδρου Γιώργου Πρασσά, ο οποίος σχεδιάζει να βρεθεί στα τέλη του μήνα στα πάτρια εδάφη από την Αμερική όπου διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Ο κ. Βούζας έρχεται με σκοπό να επιθεωρήσει τις αγωνιστικές εγκαταστάσεις όπου σε λίγο καιρό θα κάνει προετοιμασία η τοπική μας ομάδα εν όψει της σέντρας του προσεχούς πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Το πλέον βασικό είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού, που θα συνεχίσει να είναι η επίσημη έδρα των «μελανόλευκων» και στο οποίο θα γίνουν εκτεταμένες εργασίες τόσο στο κυρίως γήπεδο, όσο και στους βοηθητικούς χώρους.   
Επίσης, το επιτελείο της ομάδας θα επιθεωρήσει το αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα και άλλες εναλλακτικές για προπονήσεις και εκγύμναση.
 
Γραφεία στην πόλη
Αν και στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα αναμορφωθούν και τα γραφεία με έξοδα του νέου προέδρου Γ. Πρασσά, στα σχέδια της νέας διοίκησης είναι η ενοικίαση γραφείων και σε κεντρικό σημείο της πόλης. Και ο λόγος είναι φυσικά προφανής, προκειμένου ο κόσμος της Καλαμάτας να έχει πιο άμεση επικοινωνία και σημείο αναφοράς για την ομάδα. Παρ’ ότι οικονομικά η συμβολή των φιλάθλων αναμένεται ότι θα έχει μικρότερη βαρύτητα από άλλες χρονιές -αφού τα μεγάλα «βάρη» είναι διατεθειμένος να σηκώσει ο ίδιος ο μεσσηνιακής καταγωγής Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας (όπως ειπώθηκε μάλιστα στη ΓΣ τα έσοδα από εισιτήρια κτλ. θα αξιοποιούνται στις ακαδημίες της ομάδας)- η παρουσία τους στο πλευρό των «μελανόλευκων», θα αποτελέσει την μεγάλη δύναμη της Μαύρης Θύελλας. Και φυσικά όσο πιο δυναμική θα είναι αυτή, τόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα…Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις