Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο των αξιωματικών της Αστυνομίας

Πρώτη Δημοσίευση: 13/10/2017 08:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/10/2017 08:31
To 28ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας έχει στις τάξεις της 13 Πρωτοβάθμιες Περιφερειακές Ενώσεις, ακολουθώντας τη γεωγραφική διοικητική διαίρεση της χώρας. Τ
ο σύνολο των μελών της είναι 5.500 αξιωματικοί και ανθυπαστυνόμοι της Ελληνικής Αστυνομίας.
Φέτος, το 28ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Elite City Resort, όπου θα παραστούν 110 αιρετοί αντιπρόσωποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.
Κατά τη διάρκειά του θα γίνει παρουσίαση της πολιτιστικής ιστορίας της Πελοποννήσου, με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τόσο για τους τουριστικούς και αρχαιολογικούς της θησαυρούς όσο και για τις παραδόσεις και συνήθειες της τοπικής κοινωνίας.
Χθες στη Μεσσηνία βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ιωάννης Κατσιάμακας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αστυνομικό Υποδιευθυντή Ηλία Αξιωτόπουλο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Νίκο Αντωνόπουλο, ενώ επισκέφθηκαν τους φορείς της πόλης για να τους ενημερώσουν για το συνέδριο.
Β.Β.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις