Στην Καλαμάτα χθες για χαρτογράφηση η Google

Πρώτη Δημοσίευση: 15/03/2019 07:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/03/2019 07:56
Το Google Street View είναι τεχνολογικό γνώρισμα που εμφανίζεται στους Χάρτες Google και το Google Earth και προσφέρει πανοραμική θέα από θέσεις σε πολλούς δρόμους του κόσμου. Ξεκίνησε το 2007 σε αρκετές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκτοτε επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει πόλεις και αγροτικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.
Οι δρόμοι με τις διαθέσιμες εικόνες στο Street View εμφανίζονται ως μπλε γραμμές στους Χάρτες Google. Η προβολή Google Street View εμφανίζει πανοράματα συρραμμένων εικόνων. Η περισσότερη φωτογράφιση γίνεται με το αυτοκίνητο, αλλά μερικές με πεζοπόρο, τρίκυκλο, περπάτημα, βάρκα, σνόουμομπιλ και υποβρύχια συσκευή.
Χθες αυτοκίνητο της Google για το λόγο αυτό βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου φωτογράφισε - χαρτογράφησε την πόλη, στο πλαίσιο, προφανώς, επικαιροποίησης των χαρτών.
Να σημειωθεί πως η προβολή Street View είναι διαθέσιμη ως στοιχείο των Χαρτών Google ως διαδικτυακή εφαρμογή και ως εφαρμογή για κινητά Android και iOS. Αρχικά, οι Χάρτες Google χρησιμοποίησαν το Adobe Flash για το Street View. Η Google αναθεώρησε τους Χάρτες Google το 2013. Η νεότερη έκδοση χρησιμοποιεί εκτενώς το JavaScript και παρέχει διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών JavaScript.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις